Ett minne för livet

Event på Bohus Fästning

Allsång
Biljett kan köpas på plats
16 juni
320 kr/vuxen, 160 kr/barn (5-15 år)

Evenemangsöppettider

Torsdag 18:00-20:00
Dela evenemanget Allsång på sociala media!

Beskrivning

Torsdagen den 16 juni välkomnar vi till Allsång på Bohus fästning. Kl. 18:00 drar Hasse Andersson igång kalaset som kvällens konferencier. Insläpp från 16:30.

Artister

Sonja Aldén
David Carbes Orkester
Patrik Isaksson
Henrik Åberg
Mojje

Entrépriser

Vuxna och ungdomar från 16 år: 300 kr
Barn (5-15): 150 kr
Barn under 5 år: Fritt inträde
Ledsagare (intyg krävs): Fritt inträde

Biljetter

Biljetter går att köpa här eller på plats.

Sonja Aldén

Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 med jättehiten “För att du finns”. Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till “Årets låt” på Svensktoppen, där den även abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår.
Efter succén kom debutalbumet “Till Dig”, vilket sålde guld och belönades med ett flertal Grammisnomineringar samt gav Sonja en Rockbjörn i den prestigefulla kategorin “Årets Kvinnliga Artist”.
Sedan dess har hon hunnit ge ut flera älskade album och turnerar flitigt över hela landet. Sonja hyllas för såväl sin låtskatt som för sitt personliga tilltal och förmågan att beröra sin publik.

Henrik Åberg

Henrik Åberg blev känd för den stora publiken över en natt när han 1995 vann finalen av TV4s program Sikta mot Stjärnorna där han framförde Elvis Presley´s låt ”Blue Hawaii”.
I europafinalen av Sikta Mot Stjärnorna som sändes från Amsterdam 1996 framförde han den mer kända Elvislåten ”Love Me Tender”.
1996 medverkade Henrik Åberg i Melodifestivalen med en låt skriven av Lasse Berghagen och Lasse Holm, ”Du är alltid en del utav mig” som blev en hit och långliggare på Svensktoppen i 38 veckor!
Henrik Åberg turnerar regelbundet och har medverkat i en rad olika radio- och TV-program både i Sverige och utomlands genom åren. Dessutom ingår han i olika artistkonstellationer.

Patrik Isaksson

Patrik Isaksson slog igenom 1999 med låten ”Du får göra som du vill” som de flesta av oss har en personlig relation till. Patrik har medverkat ett par gånger i Melodifestivalen och han är inte bara en känd artist i Sverige utan har även haft stora framgångar i Finland och Danmark.
Hittills har Patrik hunnit släppa fem studioalbum och en samlingsskiva. Med sina hits, sin varma utstrålning och musikaliska bredd charmar han sin publik i alla åldrar.

Mojje

Mojje är uppvuxen i lilla Tvååker utanför Varberg och var tidigt intresserad av sport och musik.
Till en början blev det mest sport. Mojje har provat på det mesta från motocross, slalom, alla sorts bollsporter och brottning.
Efter att ha gått på kryckor åtta gånger och varit gipsad sex gånger valde Mojje att fokusera på musiken i stället.
Vem kommer inte ihåg låtar som ”Tjaba Tjena Hallå” eller ”Var Ligger Landet Där Man Böjer Bananerna”?
Mojje engagerar alla i publiken barn som vuxen, dom får lära sig texter, sjunga med så högt de bara orkar, jubla, önska låtar, klappa takten och vifta med armarna.
Mojje håller komiken på en nivå som underhållare och tilltalar både de vuxna och barnen.

David Carbe

David Carbe – Kapellmästare, pianist och entertainer – född och uppväxt i Kungälv
Under sina 29 år har Carbe hunnit med en hel del. Bland meriterna finns konserter med Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson, Nanne Grönvall och Robert Wells samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer.
David har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bland annat för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

Hasse Andersson

Hasse Andersson – kvällens allsångledare!
Hasse Andersson har jobbat på Sveriges Radio i över 40 år som tekniker, programledare och reporter. Som allsångledare har det dels varit tidigare år på fästningen samt 13 år på Flunsåsparken.
Hasse älskar allsång och tycker om att glädja folk. Han har genom sitt jobb på radion arbetat med de flesta svenska artister. Hasse hoppas på en underbar kväll och att publiken är på topp och sjunger med i alla allsånger – framför allt i Hasses favoritlåt ”Kom hit Fantomen”.

Arrangör

Fästningsholmens Event AB
Katarina Edler
070-540 84 84
bokning@bohusfastning.com