Upplevelser i särklass

Event på Bohus Fästning

Säsongsöppning
Biljett kan köpas på plats
2 april
- 11 april
Vanligt inträde

Evenemangsöppettider

Påsklov 12:00-16:00

Beskrivning

Välkommen till oss i påsk när vi äntligen öppnar för säsongen!

Vi har stora utomhusytor där det är lätt att sprida ut sig! Testa gärna vår digitala guidetur med helt nya inspelningar. Den ingår i entrébiljetten. För barnen finns många olika aktiviteter att prova, t.ex. en ny hoppborg och den populära tornerhästen på räls. För hela familjen finns t.ex. möjlighet att prova bågskytte eller att dra sig fram på en flotte över dammen. Några nyheter för i år är bland annat en rälshäst även för vuxna samt ett klätterplank!

Ta med dig picknickkorgen eller köp mat i matvagnen från Mariebergs gård, den kommer vara öppen fredag, lördag och söndag kl. 12-15.

Missa inte att ni även kan boka en påskweekend hos vår granne Hotell Fars Hatt med övernattning, mat och entré till Bohus fästning!

Om du har hunden med dig, tänk på att Bohus Elfsborghs Caroliner kommer vara på fästningen och skjuta kanonsalut kl. 12 alla dagar under påskhelgen (fre-mån).

Angående corona:

Området är stort och det mesta är utomhus. I de inomhusområden som finns kommer vi tillåta ett begränsat antal personer åt gången. För att undvika att samla människor har vi inga guidade turer bortsett från förbokade guidningar av slutna sällskap. Den digitala guideturen vi erbjuder alla våra besökare ingår i entrébiljetten och finns på svenska, engelska och tyska. För att lyssna på den behöver du ha en mobil med internetuppkoppling.

Öppettider 2 april – 12 maj:

Lördagar, söndagar samt påsklovet (2-11 april) 11:00 – 16:00

Välkomna!

Arrangör

Fästningsholmens Event AB
070-540 84 84
marknad@bohusfastning.se