Vigsel på Bohus Fästning

bröllop på en gammal fästning i Västsverige

Bröllop på kungligt vis

Romantisk vigsel och slottsbröllop i fästningens vackra miljö skapar minnen för livet för både brudparet och bröllopsgäster.

Bara 20 minuter från Göteborg, det kan knappast bli bättre, eller hur? Att gifta sig är ett av livets speciella tillfällen. En vigsel på Bohus fästning gör er stora dag särskilt oförglömlig och vi hjälper er gärna att skräddarsy ert arrangemang.

Ett omtalat bröllop på Bohus fästning var när drottning Blanka gifte sig med kung Magnus Eriksson år 1335. I denna rustika och romantiska slottsmiljö kan också bli en del av historien. Kontakta oss så kollar vi på hur vi kan hjälpa er skapa just eran historiska dag. 

En varm sommardag med utsikt över vattenvägarna runt fästningen inger både lugn och en storslagen känsla. Inne på fästningen finns olika miljöer och platser där ni kan sätta upp mottagning för gästerna eller iscensätta roliga aktiviteter.

Tag gärna med er fotografen hit, fästningens vackra miljö som bakgrund till era bröllopsfoton blir absolut något unikt att spara! Kan varmt rekommenderas. 

Priser och bokningsvillkor för vigsel

Vi hjälper er med lokal, inramning och praktikaliteter kring vigseln.

Platser för vigsel på Bohus fästning

På dessa förföriska platser kan ni säga ”ja” till varandra:

Ryssvalvet har ett rustikt brutet stentak och är lite inomhus och lite utomhus, här får ni plats med upp till 90 gäster.

Tornet Fars Hatt. Här finns plats för ca 50 gäster. Akustiken inne i tornet är fantastisk för sång och levande musik och hela rummet ger en närmast andäktig känsla.

Aktiviteter för gästerna kan till exempel vara pilbågsskytte eller en guidad tur. Kostnad tillkommer för guidning.

Gör en bokningsförfrågan via formuläret nedan. Det går bra att kontakta oss både via mejl eller telefon.

OBS! Glöm inte att meddela dina kvinnliga gäster att lämna högklackade skor hemma!

Boka ditt eget event!