Ett minne för livet

Event på Bohus Fästning

Familjefest på Fästningen
Biljetten är inte återbetalningsbar.
8 June
295 kr

Evenemangsöppettider

Lördag 8 juni 12:00-18:00
Dela evenemanget Familjefest på Fästningen på sociala media!

Beskrivning

Välkommen till en familjefest på fästningen! Musse & Helium kommer och showar loss, lär er mer om historian på fästningen, hoppa i hoppborgar, ät god mat och fika för att sedan avsluta dagen med musik från succéduo Medina! Evenemanget är i Fästningsparken nedanför fästningen. Entre gäller på hela fästningen och i fästningsparken.

Popduon Medina var en av 00-talets mest älskade grupper som skapade en helt egen musikgenre, Haffla Music. Duon har 350 miljoner streams med hitlåtar som ”MissDecibel”, ”Där palmerna bor” och ”In i dimman” i bagaget. 2023 släppte Medina sitt comebackalbum ”Tropicalisera” och åkte på en omfattande turné för att fira sitt 20-årsjubileum.

2024 startar Medina sitt tredje decennium som grupp genom att ställa upp i Melodifestivalen med allsångslåten ”QueSera”.

De två små mössen Musse och Helium har på ett mystiskt vis hamnat hemma hos en tjej som heter Camilla. När mössen en dag upptäcker ett hål i väggen och sugs ner i det, börjar ett spännande och magiskt äventyr! De landar i en värld helt olik vår som kallas för Djurriket. Det visar sig att Musse och Helium är prins och prinsessa i Djurriket och därför får de ett farligt men mycket viktigt uppdrag. Med hjälp av nyfunna vänner gör de sig redo att skickas iväg på sitt livs äventyr. De måste finna den försvunna Guldosten och säkra Djurriket från de elaka Duvjägarna och allt ont.

PRAKTISK INFORMATION

PARKERING

Parkering finns i närheten kring fästningen, dels på fästningholmen samt även pendelparkeringen på Eriksdal. Buss X4 går från Göteborg till hållplats Eriksdal eller Fars hatt. Det bästa sättet att ta sig hit är att cykla eller gå då det finns en cykelparkering nere vid hamnen.

TILLGÄNGLIGHET

Personer med funktionsnedsättning bör komma tidigare till evenemanget för att smidigast ta sig in. Vi har handikappsingång och hiss. Rullstolsplatser finns på borggården. Meddela gärna vid biljettköp om du har behov av det.

BILJETTER

För att komma in måste man ha en giltig biljett eller köpa biljett på plats om det finns kvar till försäljning.

Arrangör

Fästningsholmens Event AB
070-540 84 84
kontakt@bohusfastning.com